About

Blues Stuff is een echte rockblues band uit het zonnige zeeland.

Met zeer veel ervaring en jong talent bezorgt Blues stuff elk liefhebber van de Blues/rock scene kippenvel! Blues Stuff legt de muzikale nadruk op pakkende blues/rock songs die uitgebalanceerd worden met veel opwekking en passie. Zodra de eerste tonen uit de stratocaster of Les Paul gieren kan de show beginnen en komen alle blues/rocklegendes weer tot leven door geweldige performens van Blues stuff. Het repertoire/stijl wat we spelen is: Stevie Ray Vaughan, Monti Amundson, Freddie King, Buddy Guy, Eric clapton, Jimmi Hendrix, ZZ top etc. Een echte rockblues band wat menig liefhebber kippenvel bezorgd!


Bandleden

Erlend Steiner Lovisa
Erlend is de motor van de band met veel passie en gevoel. In zijn blues partijen en andere shuffles zult u zien dat deze muziekheld een geweldige drummer is en plezier meegeeft aan het publiek.

Willem Schot
De dampende muziekant en tevens het gezicht van de band. Willem is de zanger en slaggitarist. Aan zijn gezicht gesproken is alle liefde te bespeuren zodra de fantastische solo’s worden gespeeld door lead gitarist Suresh de Bruine. Met veel ervaring neemt hij dan ook bij elk optreden het publiek mee in de muzikale reis van de blues rock wereld.

Jack Smits (nieuwe leadgitarist)
Binnenkort te horen voor het eerst in Blues Stuff op de blusroute in Middelburg 20 maart 2018

André van den Broek
Tijdens ieder optreden laat André met zijn basgitaar heerlijke basnoten door het publiek gaan. Swingend op het podium geeft hij die geweldige bluesvibe waar iedere bluesliefhebber gek op is. De walking bass is hem op het lijf geschreven en met drummer Erlend zijn zij de ritme tandem van de band. Samen met de andere bandleden worden de bluesrock klassiekers met veel plezier en enthousiasme gespeeld.